vinné degustace a degustační večeře s nejlepšími sommeliéry a šéfkuchaři, v zajímavých restauracích a (vinných) barech, a to nejen v ČR. Šéfkuchaři připravují pro Czech Business Club speciální menu, a přicházejí diskutovat s hosty o svých kulinářských tajemstvích, sommeliér vypráví o víně i při degustačních večeřích.
Oblíbené degustace
Velká vína z Bordeaux, Champagne, Burgundsko, Jižní Rhona, Severní Rhona, Leroy a Dagueneau, koňaky a doutníky, růžové a kaviár…
Které restaurace a šéfkuchaře a vinařství jsme navštívili?
ČR: Vinograf, Coda (hotel Aria – David Šašek), Al Dente, Kalina cuisine&vins (Mirek Kalina), Aureole (Jiří Král), Alcron (Roman Paulus), Mandarin Oriental (Jiří Štift), Oyster bar
Zahraničí: Hangar-7 (Salzburg), Der Floh (Dolní Rakousko), Schwarzer Adler (vinař Franz Keller, Baden, Německo), Paul Bocuse (Lyon), Romaneé-Conti…
Jaká vína rád pijete a která je vaše oblíbená restaurace?